Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakkailta kuultua

Työt sujuivat mallikkaasti ja aikataulussa. Katon ruostekohtien käsittely oli huolellista. Työnjälki miellytti. Katon maalaus kokonaisuudessaan oli onnistunut. Itse en kykene työskentelemään korkealla.

-Heikki Kuusela

Ystävällistä ja asiantuntevaa toimintaa kaikinpuolin. Kaikki hommat hoidettiin sovitusti. Loppusiivous ja roskien poisvienti olivat plussaa. Talonmaalaus.com tarjosi asiantuntemusta pohjatöihin ja oikean maalin valitsemiseen. Korkeiden paikkojen maalaus nosturista käsin ei olisi onnistunut omin voimin.

-Marjatta Nieminen

Talonmaalaus.com hoitaa työt aikataulussa ja tehokkaasti. Erityisen tyytyväinen olen siihen että aikataulu piti ja työn jälki on hyvä. Korkeat seinät tuli maalattua. Telineiden käyttö omin voimin olisi vaikeaa kokemattomilta.

-Paavo Mattila

Talonmaalaus.com - Talon maalaus ammattitaidolla!

Nosturit

Toisinaan nostimen käyttö työmaalla nopeuttaa kohteen valmistumista huomattavasti.

Valitsemme kohteenmukaisesti henkilö- ja tavaranostintoimittajien laajasta tuotevalikoimasta sopivimman vaihtoehdon kaikkeen nostamiseen.
Nostimet jaetaan yleisesti seuraaviin ryhmiin:

  • ajettavat saksilavat
  • hinattavat saksilavat
  • nivelpuominostimet
  • teleskooppipuominostimet
  • kuukulkijat
  • erikoisnostimet ja hissit

Kaikki nostimet ovat tarkastettu ja ne täyttävät nykyajan turvallisuus- sekä viranomaismääräykset. Pienimmät nostimet on helppo hinata kohteeseen ja suurimmat nostimet toimitetaan työmaalle tarvittaessa kuljetuskalustolla.