Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakkailta kuultua

Työt sujuivat mallikkaasti ja aikataulussa. Katon ruostekohtien käsittely oli huolellista. Työnjälki miellytti. Katon maalaus kokonaisuudessaan oli onnistunut. Itse en kykene työskentelemään korkealla.

-Heikki Kuusela

Ystävällistä ja asiantuntevaa toimintaa kaikinpuolin. Kaikki hommat hoidettiin sovitusti. Loppusiivous ja roskien poisvienti olivat plussaa. Talonmaalaus.com tarjosi asiantuntemusta pohjatöihin ja oikean maalin valitsemiseen. Korkeiden paikkojen maalaus nosturista käsin ei olisi onnistunut omin voimin.

-Marjatta Nieminen

Talonmaalaus.com hoitaa työt aikataulussa ja tehokkaasti. Erityisen tyytyväinen olen siihen että aikataulu piti ja työn jälki on hyvä. Korkeat seinät tuli maalattua. Telineiden käyttö omin voimin olisi vaikeaa kokemattomilta.

-Paavo Mattila

Talonmaalaus.com - Talon maalaus ammattitaidolla!

Pinnoiteet

ISONIT 

Isonit on vettä ja likaa hylkivä, hengittävä ja ammattilaiskäyttöön suunniteltutiilikattopinnoite. Isonit on vesiohenteinen ja 100 % akrylaattipinnoite, mikä takaa erinomaisen kestävyyden UV-säteilyä ja muuta kulumista vastaan. Lisäksi pinnoite omaa erinomaisen elastisuuden (197 %) erilaisia lämpötilavaihteluja vastaan. Tuotteen ominaisuudet on kehitetty ja testattu DIN ISO EN – standardien mukaisesti.

 

ISO RUBBER

Rubber on ainutlaatuinen paksukalvopinnoite kuluneille ja huonokuntoisille huopa-, tiili- ja mineriittikatoille. Tuotteen koostumus ja molekyylirakenne on suunniteltu siten, että tuote kiinnittyy ja imeytyy erinomaisesti käsiteltävälle pinnalle. Rubber on vesiohenteinen, ruiskulevitteinen ja 100 % akrylaattipinnoite, joka muodostaa elastisen (jopa 500 %) likaa ja kasvustoa hylkivän sekä vedenpitävän pinnoitteen. Tuotteen ominaisuudet on kehitetty ja testattu DIN ISO EN – standardien mukaisesti.

 

ISO A-CLEAN

A-clean on  sammaleen, levän ja muun kasvuston hävittämiseen tehty käsittelyaine, joka soveltuu ulkopintojen kuten tiili- ja mineriittikattojen, betonipintojen, seinien, portaiden, pihakiveysten, laattojen, kasvihuoneiden ja terassien käsittelyyn. Huolellinen ja säännöllinen käsittely muutaman vuoden välein estää tehokkaasti myös uuden kasvuston kehittymistä.

 

ISO METAL ONECOAT

Iso Metal OneCoat on paksukalvotyyppinen vesiohenteinen pinnoite.
Se perustuu yhdistelmään akryylipolymeeriä sekä styreeniakryylipolymeeriä.
Tuotett­a käytetään suojaavana kerroksena ruostett­a ja
korroosiota vastaan useimmilla rakennuksissa käyte­ävillä metallipinnoilla
kuten katoilla. Soveltuu myös kuitusemen­tti ja betonipinnoille.
Pinnoite muodostaa joustavan ja kestävän suojan kemikaaleja ja
sääoloja vastaan. Se kuivuu nopeasti ja sen lopullinen kove­ttuminen on
nopeaa.

 

Rust Converter

ISO Rust Converter on vesipohjainen pohjuste joka sisältää tanniinihappoaja orgaanipolymeeria. Tanniinihappo reagoi ruosteen kanssa ja muuntaa sen kemiallisesti tannaatiksi, mustaksi aineeksi. Orgaanipolymeeri muodostaa tämän päälle suojaavan pohjustekerroksen.ISO Rust Converter ei poista ruostetta vaan reagoi kemiallisesti ruosteenkanssa muodostaen reagoimattoman mustan aineen joka hävittää ruosteen ja estää sen muodostumista uudelleen ja jonka päälle voidaan maalata.Kemiallinen reaktio muuttaa ruosteen pysyväksi polymeeripinnoitteeksi jolloin se toimii erinomaisena pohjusteena päälle tulevalle maalille.ISO Rust Converterilla käsitellyt pinnat tulee maalata kahteen kertaanparhaan mahdollisen suojan saamiseksi.

 

Lähde: http://www.isopaint-kattopinnoitteet.fi/