Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakkailta kuultua

Työt sujuivat mallikkaasti ja aikataulussa. Katon ruostekohtien käsittely oli huolellista. Työnjälki miellytti. Katon maalaus kokonaisuudessaan oli onnistunut. Itse en kykene työskentelemään korkealla.

-Heikki Kuusela

Ystävällistä ja asiantuntevaa toimintaa kaikinpuolin. Kaikki hommat hoidettiin sovitusti. Loppusiivous ja roskien poisvienti olivat plussaa. Talonmaalaus.com tarjosi asiantuntemusta pohjatöihin ja oikean maalin valitsemiseen. Korkeiden paikkojen maalaus nosturista käsin ei olisi onnistunut omin voimin.

-Marjatta Nieminen

Talonmaalaus.com hoitaa työt aikataulussa ja tehokkaasti. Erityisen tyytyväinen olen siihen että aikataulu piti ja työn jälki on hyvä. Korkeat seinät tuli maalattua. Telineiden käyttö omin voimin olisi vaikeaa kokemattomilta.

-Paavo Mattila

Talonmaalaus.com - Talon maalaus ammattitaidolla!

Työtasot

Turvallisten työtasojen käyttö työmaalla on toiminnassamme perusedellytys. Telineisiin liittyvät säädökset ja määräykset on ohjeistettu ammattitaitoisille asentajillemme. Näin varmistamme työn turvallisen toteutuksen alusta loppuun. Huolehdimme kohteen tarpeisiin nähden parhaan mahdollisen työtasoratkaisun asianmukaisella sääsuojauksella.

Laadukkaat ja kevyet alumiinitelineet ovat osoittautuneet toimivaksi ratkaisuksi yleisimmissä kohteissamme.