Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakkailta kuultua

Työt sujuivat mallikkaasti ja aikataulussa. Katon ruostekohtien käsittely oli huolellista. Työnjälki miellytti. Katon maalaus kokonaisuudessaan oli onnistunut. Itse en kykene työskentelemään korkealla.

-Heikki Kuusela

Ystävällistä ja asiantuntevaa toimintaa kaikinpuolin. Kaikki hommat hoidettiin sovitusti. Loppusiivous ja roskien poisvienti olivat plussaa. Talonmaalaus.com tarjosi asiantuntemusta pohjatöihin ja oikean maalin valitsemiseen. Korkeiden paikkojen maalaus nosturista käsin ei olisi onnistunut omin voimin.

-Marjatta Nieminen

Talonmaalaus.com hoitaa työt aikataulussa ja tehokkaasti. Erityisen tyytyväinen olen siihen että aikataulu piti ja työn jälki on hyvä. Korkeat seinät tuli maalattua. Telineiden käyttö omin voimin olisi vaikeaa kokemattomilta.

-Paavo Mattila

Talonmaalaus.com - Talon maalaus ammattitaidolla!

Työvälineet

Jotta talonmaalauksen lopputulos olisi mahdollisimman hyvä, on valittava kohteeseen mahdolllisimman hyvin soveltuvat työkalut.

Pensselit

Siveltimien valinta määräytyy ulkoverhouksen tyypin, laajuuden ja omien mieltymysten mukaan. Laajoille pinta-aloille siveltimiksi sopivat isot, paljon maalia kantavat pensselit. Esimerkiksi Tikkurila tarjoaa omille maalityypeilleen sopivat siveltimet. Sivellintä valittaessa kannattaa myös huomioida siveltimen liitettävyys jatkovarteen. Jatkovarsi ominaisuus tuo ulottuvuutta ja helpottaa talon maalausta. Kannattaa myös huomioida, että edullisista ”halppis” pensseleistä saattaa irrota viiksiä maalattavalle pinnalle. Laadukkaalla siveltimellä saat myös tasaisemman pinnan.

Suojaus välineet

Kun aloitat maalauksen, varauduthan suojaukseen huolella. Talon sokkelin, seinien, ikkunoiden sekä pielilautojen suojaaminen tapahtuu yksinkertaisesti maalarinteipillä, suojapaperilla ja muovilla. Rautakaupat tarjoavat myös yhdistelmiä, jossa maalarinteippi ja suojamuovi ovat kätevästi yhdessä. Suojaaminen teippi-muovi yhdistelmällä on nopeaa, mukavaa ja helppoa. Talon suojaukseen kannattaa varata reilusti aikaa. Hyvällä suojauksella päästään askel lähemmäksi hyvää ja puhdasta lopputulosta.