Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakkailta kuultua

Työt sujuivat mallikkaasti ja aikataulussa. Katon ruostekohtien käsittely oli huolellista. Työnjälki miellytti. Katon maalaus kokonaisuudessaan oli onnistunut. Itse en kykene työskentelemään korkealla.

-Heikki Kuusela

Ystävällistä ja asiantuntevaa toimintaa kaikinpuolin. Kaikki hommat hoidettiin sovitusti. Loppusiivous ja roskien poisvienti olivat plussaa. Talonmaalaus.com tarjosi asiantuntemusta pohjatöihin ja oikean maalin valitsemiseen. Korkeiden paikkojen maalaus nosturista käsin ei olisi onnistunut omin voimin.

-Marjatta Nieminen

Talonmaalaus.com hoitaa työt aikataulussa ja tehokkaasti. Erityisen tyytyväinen olen siihen että aikataulu piti ja työn jälki on hyvä. Korkeat seinät tuli maalattua. Telineiden käyttö omin voimin olisi vaikeaa kokemattomilta.

-Paavo Mattila

Talonmaalaus.com - Talon maalaus ammattitaidolla!

Mineriitti- ja tiilikaton pinnoitus

 

Pinnoittamalla katolle saadaan käyttöikää lisää jopa kymmeniä vuosia sekä ulkonäkö uutta vastaavaksi. Mineriitti ja tiili ovat kattomateriaaleina hyviä, mutta ongelmana ovat luonnonvoimien aiheuttamat rapautuminen, haurastuminen sekä sammaloituminen.

Ennen katon käsittelyä rikkoutuneet ja pahoin rapautuneet levyt ja tiilet vaihdetaan uusiin. Pienet halkeamat vahvistetaan lasikuitumatolla tai vastaavalla kuitukankaalla. Katto pestään liasta ja käsitellään levän ja sammaleen kasvun ehkäisevällä liuoksella. Pinnoitus suoritetaan poutasäällä, ja katon on oltava täysin puhdas ja kuiva. Käsittely suoritetaan ruiskulla, pensselillä tai telalla. Katon pintaan levitetään kaksi kerrosta siihen parhaiten soveltuvaa pinnoitetta.

 

Pinnoituksen hyödyt

  • Katon sammaloitumisen ja rappeutumisen hidastuminen
  • Ulkonäkö uuden veroiseksi
  • Edullinen hinta ja nopea toteutus
  • Markkinoiden parhaat pinnoitteet ( vedenkestävä ja hengittävä )
  • Katto myyjät pysyvät kaukana...:)

Pinnoitteista lisätietoa Maalit ja Tarvikkeet välilehdellä.