Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakkailta kuultua

Työt sujuivat mallikkaasti ja aikataulussa. Katon ruostekohtien käsittely oli huolellista. Työnjälki miellytti. Katon maalaus kokonaisuudessaan oli onnistunut. Itse en kykene työskentelemään korkealla.

-Heikki Kuusela

Ystävällistä ja asiantuntevaa toimintaa kaikinpuolin. Kaikki hommat hoidettiin sovitusti. Loppusiivous ja roskien poisvienti olivat plussaa. Talonmaalaus.com tarjosi asiantuntemusta pohjatöihin ja oikean maalin valitsemiseen. Korkeiden paikkojen maalaus nosturista käsin ei olisi onnistunut omin voimin.

-Marjatta Nieminen

Talonmaalaus.com hoitaa työt aikataulussa ja tehokkaasti. Erityisen tyytyväinen olen siihen että aikataulu piti ja työn jälki on hyvä. Korkeat seinät tuli maalattua. Telineiden käyttö omin voimin olisi vaikeaa kokemattomilta.

-Paavo Mattila

Talonmaalaus.com - Talon maalaus ammattitaidolla!

Remonttikohteen maalaus

Talonrakentamisessa hyvät perustukset ovat lopputuloksen A ja O. Yhtälailla talonmaalauksessa tehtävät pohjatyöt vaikuttavat suuresti työn lopputukseen. Ulkoverhous on käytävä huolellisesti läpi ennen maalauksen aloittamista ja tarkastettava vauriokohdat. Tarvittaessa vaihdetaan lahonneet laudat. Kun lahovauriot on korjattu, vanha seinämaali käydään läpi huolellisesti. Ensin kaapimella kaavitaan helposti irtoava maali ja sen jälkeen tehdään hellävarainen homepesu. Pesun jälkeen annetaan seinien kuivua vuorokauden ajan.

Talon maalauksessa on vanhan maalipinnan tunnistaminen tärkeää, tällöin tiedetään, että maalit eivät reagoi kemiallisesti keskenään. Suositeltavaa on siis aina kirjata ylös käytettävä maalityyppi. Jos tietoa vanhan maalin koostumuksesta ei ole, niin sen selvittäminen käy melko helposti. Maalit osiossa kerrotaan enemmän erilaisista maali tyypeistä ja maalien koostumuksesta. Pääsääntöisesti vesiohenteinen maali on turvallinen ratkaisu tuntemattomaan maalipintaan puupinnalla.