Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakkailta kuultua

Työt sujuivat mallikkaasti ja aikataulussa. Katon ruostekohtien käsittely oli huolellista. Työnjälki miellytti. Katon maalaus kokonaisuudessaan oli onnistunut. Itse en kykene työskentelemään korkealla.

-Heikki Kuusela

Ystävällistä ja asiantuntevaa toimintaa kaikinpuolin. Kaikki hommat hoidettiin sovitusti. Loppusiivous ja roskien poisvienti olivat plussaa. Talonmaalaus.com tarjosi asiantuntemusta pohjatöihin ja oikean maalin valitsemiseen. Korkeiden paikkojen maalaus nosturista käsin ei olisi onnistunut omin voimin.

-Marjatta Nieminen

Talonmaalaus.com hoitaa työt aikataulussa ja tehokkaasti. Erityisen tyytyväinen olen siihen että aikataulu piti ja työn jälki on hyvä. Korkeat seinät tuli maalattua. Telineiden käyttö omin voimin olisi vaikeaa kokemattomilta.

-Paavo Mattila

Talonmaalaus.com - Talon maalaus ammattitaidolla!

Uudiskohteen maalaus

Puupinnat

Raakapuupintojen käsittely on ensiarvoisen tärkeää ennen varsinaista talon maalausta. Mitä aikaisemmassa vaiheessa pintakäsittely suoritetaan, sitä parempi kestävyys saavutetaan. Pintakäsittelyaine suojaa puuta auringonvalolta ja kosteudelta. Pintakäsittelyä suoritettaessa on hyvä huomioida taloon kohdistuva rasitus Etelä- ja Länsi suunnalta (Auringon UV – säteily). Etelä- ja Länsiseiniin suosittelemme puupintojen käsittelyä kahteen kertaan. Pohjoisseiniin kertakäsittely riittää. Teollisesti pohjamaalatut pinnat suositellaan puhdistamaan harjalla ennen maalausta. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi pintamaalaus pitäisi tehdä saman kesän aikana, viimeistään seuraavana kesänä.