Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Asiakkailta kuultua

Työt sujuivat mallikkaasti ja aikataulussa. Katon ruostekohtien käsittely oli huolellista. Työnjälki miellytti. Katon maalaus kokonaisuudessaan oli onnistunut. Itse en kykene työskentelemään korkealla.

-Heikki Kuusela

Ystävällistä ja asiantuntevaa toimintaa kaikinpuolin. Kaikki hommat hoidettiin sovitusti. Loppusiivous ja roskien poisvienti olivat plussaa. Talonmaalaus.com tarjosi asiantuntemusta pohjatöihin ja oikean maalin valitsemiseen. Korkeiden paikkojen maalaus nosturista käsin ei olisi onnistunut omin voimin.

-Marjatta Nieminen

Talonmaalaus.com hoitaa työt aikataulussa ja tehokkaasti. Erityisen tyytyväinen olen siihen että aikataulu piti ja työn jälki on hyvä. Korkeat seinät tuli maalattua. Telineiden käyttö omin voimin olisi vaikeaa kokemattomilta.

-Paavo Mattila

Talonmaalaus.com - Talon maalaus ammattitaidolla!

Talonmaalaus.comTalonmaalaus.com

Talonmaalaus.com

  Sivustoa päivitetään. Uusi ilme ja kotisivumme valmistuvat maaliskuussa 2021

 


 

KORONATIEDOTE

Maailman tilanne on muuttunut.

On noudatettava erityistä huolta terveydestämme. Toivomme kaikille voimia vakavassa tilanteessa. 

 

TOIMINTATAPAMME KORONATILANTEESSA

Huomioimme toiminnassamme THL:n suositukset koronatilanteessa. Laadimme tarjoukset ja sopimukset sähköpostitse. Maalarimme eivät tule sisätiloihin urakointivaiheessa ja noudattavat huolellisuutta toimiessaan.

Maalauskartoituksen yhteydessä emme tule sisätiloihin ja pysyttelemme turvaetäisyydellä tilaajasta paikallaolomme ajan. Kartoitus toteutetaan sovittuna ajankohtana. Haluttaessa voimme laatia kartoituksen, tai olla teihin yhteydessä kartoitustilanteessa, myös puhelimitse tai muun etäyhteyden avulla. 

Kiitos, kun toimitte kanssamme yhteistyössä hygieaniakäytänteissä! 

Parhain terveisin, 

- Talonmaalaus.com henkilökunta

- Täytä yhteydenottolomake! -

 

Arviokäynnit ja tarjoukset teemme veloituksetta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Myyntipäällikkö

Antti Niskanen
Puh: 045 3221452
Email: antti.niskanen(at)talonmaalaus.com

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät esimerkiksi kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tieto- ja viestintätekniikkalaitteiden asennusta.

Millaisesta työstä vähennyksen saa?
Vähennykseen oikeuttaa tavanomainen,

  • kotitaloustyö
  • hoiva- tai hoitotyö
  • asunnon ja vapaa-ajan asunnon talon maalaus, kunnossapito- ja perusparannustyö
  • tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvien laitteiden asennus- ja kunnossapitotyö, (vuodesta 2009 alkaen).

Vähennys myönnetään vain työn osuudesta, ei matkakuluista tai tarvikkeista. Vähennyksen saa esimerkiksi jos palkkaa siivoojan tai lastenhoitajan, teettää keittiöremontin tai maksaa tietokoneen asentamisesta. Vähennyksen saa riippumatta siitä, palkkaako työntekijän itse, vai ostaako työn yritykseltä tai yrittäjältä.

Yrityksen tai yrittäjän on kuuluttava ennakkoperintärekisteriin. Rekisteriin kuulumisen voi tarkistaa internetistä yritys- ja yhteisötietojärjestelmän julkisesta tietopalvelusta www.ytj.fi. Palvelu on maksuton. Tietoja voi hakea palvelussa joko yrityksen nimellä tai Y-tunnuksella. Ennakkoperintärekisteriin kuulumisen voi tarkistaa myös Verohallinnon palvelunumerosta 020 697 030.

Kuka vähennyksen saa?


Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Työ on tehtävä joko maksajan omassa asunnossa tai hänen vanhempiensa, isovanhempiensa tai appivanhempiensa käytössä olevassa asunnossa. Vanhempiin sekä appi- ja isovanhempiin rinnastetaan myös heidän puolisonsa.

Myös kuolinpesä voi saada kotitalousvähennyksen, mutta ainoastaan henkilön kuolinvuodelta. Asunto-osakeyhtiö ei voi saada kotitalousvähennystä.

Kuinka paljon vähennystä saa?


Vuonna 2019 enimmäismäärä on 2 400 euroa. Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä vuonna 2019 yhteensä 4 800 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa.