Referenssit

Kotisi parhaaksi

Vaivaton valinta

Avaimet käteen -palveluna

Taloyhtiöt

As. Oy Kuusiveikko sisälsi 16 kpl erillistalon maalauksen. Työ oli kokonaisuutena laaja ja sisälsi myös kattojen pesun ja sadevesikourujen puhdistuksen. Hyvä projekti suunnittelu nousi tässä ydinasemaan. Työmaa meni erittäin hyvin ja pysyimme aikataulussa.
As. Oy Lounaisväylä 2 sisälsi kahden kerrostalon katon ensimaalausta. Maalaus oli kolmivaiheinen: pohjamaalaus + pintamaalaus + pintamaalaus. Työ oli selkeä ja pysyimme hyvin aikataulussa. Haastetta tarjosivat integroidut sadevesikourut, jotka ahtaassa pihapiirissä maalasimme Janne Niskan nosturiautolla.
As. Oy Vihdin Kolmiapila sisälsi seitsemän ison rivitalon tiilikaton mekaanista puhdistusta ja sammalmyrkytystä. Helteisenä työaikana työtekijöiden nesteytys oli kaikki kaikessa. Helteestä huolimatta katto on nyt puhdas ja työt tehtiin aikataulussa.
As. Oy Uudenkaupungintie 5 sisälsi ison, lähes 60 asunnon kerrostalon vesikaton huoltomaalauksen. Uuden raudanpunaisen värin lisäksi katolle asennettiin useita uusia piipunhattuja.
As. Oy Kirkkonummen Satulinna sisälsi viiden rivitalon, huoltorakennuksien, väliaitojen ja perkoloiden maalauksen. Työmaan toteutusaika oli kolmella maalarilla noin 2 kk.
As. Oy Espoon Otso sisälsi neljä isoa rivitaloa. Haastetta asetti ahtaassa paikassa valokatteiden yläpuolelta maalaaminen, jossa nosturin käyttö oli mahdotonta. Lopputulos oli loistavasti maalattu taloyhtiö. 
As. Oy Säästörinne sisälsi kahden kaksikerroksisen rivitalon katon vesikaton huoltomaalaukset. Urakassa haastavaa oli ruostepohjatöiden suuri määrä. Pohjatöihin kannatti panostaa, lopputuloksena oli kestävä ja pitkäikäinen katto.
As. Oy Vihdin Hopeasepätie sisälsi kuuden rivitalon maalauksen. Osittain tiiltä olevat julkisivut vaativat erittäin huolelliset suojaustyöt. Lopputuloksena erittäin hyvin maalattu taloyhtiö.
As. Oy Vihdin Nummelan Kultapolku sisälsi kahdeksan julkisivun maalauksen. Korkeat talot tuli maalata ilman nosturia ahtaissa paikoissa. Asukkaat olivat oikein tyytyväisiä lopputulokseen.

Omakotitalot

Kuvan maalipinta on hyvä esimerkki maalia tarvitsevasta talosta. 

 

“Työt hoidettiin aikataulussa ja tehokkaasti. Erityisen tyytyväinen olen siihen että aikataulu piti ja työn jälki on hyvä” – Paavo Mattila

Kotimaisuus

Olemme Suomalainen talon maalaus yritys. Vaalimme kotimaista työvoimaa ja suosimme suomessa valmistettuja laadukkaita materiaaleja.

 

Pitkä kokemus

Käytännöt talon maalauksessa ovat hioutuneet vuosien varrella. Kun hyvä laatu ja tehokas prosessi ovat selkärangassa, voi keskittyä itse asiakkaan huomioimiseen.

 

Kestäväkehitys

Vastuullisuus

 Olemme osa suomalaista kestävää kehitystä. Vastuullisena yrityksenä kierrätämme sekä teemme entistä luovempia ratkaisuja asiakkaiden ja yhteiskuntamme hyväksi.

 

Näin projekti etenee

Kartoitus

Kartoitetaan maalauskohde ja selvitetään asiakkaan tarpeet.

Sopimus

Työt määritellään selkeästi ja sovitaan työmaakäytännöt sekä toteutusajankohta.

Maalaus

Tarvittaessa tehdään koemaalaus. Päivittäin maalarimme tiedottavat miten maalaus etenee.

Valmis

Käydään läpi sopimuksen mukaiset työt ja opastetaan huolto-ohjeet.

Maksa maalaus
helposti osissa

Talon maalaus on monille meistä iso talodellinen investointi ja siksi haluamme tarjota joustavan ja luotettavan rahoituksen. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Talon maalauksen tekninen ikä on keskimäärin 8-12 vuotta.
Talon maalauksen hinnan ratkaisee useat eri tekijät. Kuten, pohjatöiden laajuus, pinta-ala, ikkunoiden määrä, maasto, talon korkeus sekä työn sisältö. Keskimäärin 1,5 kerroksisen talon maalaushinta on 7500 euroa 
Ei. Painepesussa paineet kasvavat liian suureksi ja riskinä on, että vesi pääsee rakenteisiin ja tunkeutuu syvälle puuhun. On myös mahdollista, että seinään jää jälkiä pesusta, jotka on vaikea häivyttää maalaamalla.
Värikartan ja sävyntunnistus laitteen avulla löydetään usein se sopivin värisävy niin uuteen kuin nykyiseenkin väriin. Uuden värin valinnassa on syytä tehdä useampi koemaalaus. Ennen värin vaihtoa täytyy tarkistaa määräykset, onko värin vaihto kyseisessä kiinteistössä sallittua. 
Pääsääntönä on, että öljymaali on liituava ja murenee sitä taittaessa. Vesihohenteinen maali on taas päinvastainen. Se ei liituunnu ja maali on joustava eikä murene. Epäiltäessä kannattaa kuitenkin siirtyä ammattilaisen puoleen. 

Pyydä talon maalaushinta 

  • Taloudellinen

  • Turvallinen

  • Luotettava

  • Arvio on täysin ilmainen

  Uusimaa | Varsinais-Suomi | Pirkanmaa | Kanta-Häme | Päijät-Häme | Keski-Suomi | Etelä-Savo | Etelä-Karjala | Kymenlaakso

  Muut palvelumme

  Katon maalaus

  Vanhan peltikaton maalaamisessa on hyvin tärkeää kunnon pohjatyöt. Ruosteet ja hilseilevä maali poistetaan joko teräsharjalla kaapimalla tai koneellisesti hiomalla. Katon pesu suoritetaan painepesurilla ja siihen tarkoitetulla pesuaineella. Pinnan kuivuttua suoritetaan pohjamaalaus hiottuihin kohtiin, jonka jälkeen kattopinta on valmis maalattavaksi.
  Lue lisää->

  Tiilikaton puhdistus & pinnoitus

  Kuten kaikissa maalaustöissä myös pinnoituksessa korostuvat hyvin tehdyt pohjatyöt. Tiilikatto pestään painepesurilla, jos katto on syytä pinnoittaa. Puhdistuksessa riittää katon mekaaninen puhdistus sammaleesta ja jäkälästä, jonka jälkeen katolle ruiskutetaan sammaleentorjunta- aine.
  Lue lisää->

  Työmaalla paahtavana kesäpäivänä ampiaisten ja muiden herhiläisten kutittaessa korvakäytävää – jääkylmä kokis ja hetken tauko. 

   Maalarin hetki –

  Asiakaspalvelu

  antti.niskanen@talonmaalaus.com

  +358 453221452

  Laskutus ja kirjanpito

  Info@talonmaalaus.com

  Kotitalousvähennys

  Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät esimerkiksi kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tieto- ja viestintätekniikkalaitteiden asennusta.

  Kuka vähennyksen saa?

  Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Työ on tehtävä joko maksajan omassa asunnossa tai hänen vanhempiensa, isovanhempiensa tai appivanhempiensa käytössä olevassa asunnossa. Vanhempiin sekä appi- ja isovanhempiin rinnastetaan myös heidän puolisonsa. 

  Myös kuolinpesä voi saada kotitalousvähennyksen, mutta ainoastaan henkilön kuolinvuodelta. Asunto-osakeyhtiö ei voi saada kotitalousvähennystä.

  Kuinka paljon vähennystä saa?

  Vuonna 2021 enimmäismäärä on 2 250 euroa. Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä vuonna 2021 yhteensä 4 500 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa. Työn osuus ulkomaalaus projekteissa on yleensä yli 80%

  Milloin kotitalousvähennyksen voi saada?

  Vähennykseen oikeuttaa tavanomainen,
  kotitaloustyöhoiva- tai hoitotyöasunnon ja vapaa-ajan asunnon talon maalaus, kunnossapito- ja perusparannustyö
  tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvien laitteiden asennus- ja kunnossapitotyö, (vuodesta 2009 alkaen).
  Vähennys myönnetään vain työn osuudesta, ei matkakuluista tai tarvikkeista. Vähennyksen saa esimerkiksi jos palkkaa siivoojan tai lastenhoitajan, teettää keittiöremontin tai maksaa tietokoneen asentamisesta. Vähennyksen saa riippumatta siitä, palkkaako työntekijän itse, vai ostaako työn yritykseltä tai yrittäjältä.

  Kotitalousvähennys

  KORONATIEDOTE


  Maailman tilanne on muuttunut.
  noudatettava erityistä huolta terveydestämme.
  Toivomme kaikille voimia vakavassa tilanteessa.

  TOIMINTATAPAMME KORONATILANTEESSA

  Huomioimme toiminnassamme THL:n suositukset koronatilanteessa. Laadimme tarjoukset ja sopimukset sähköpostitse. Maalarimme eivät tule sisätiloihin urakointivaiheessa ja noudattavat huolellisuutta toimiessaan.

  Maalauskartoituksen yhteydessä emme tule sisätiloihin ja pysyttelemme turvaetäisyydellä tilaajasta paikallaolomme ajan. Kartoitus toteutetaan sovittuna ajankohtana. Haluttaessa voimme laatia kartoituksen, tai olla teihin yhteydessä kartoitustilanteessa, myös puhelimitse tai muun etäyhteyden avulla.

  Kiitos, kun toimitte kanssamme
  yhteistyössä hygieaniakäytänteissä!

  Parhain terveisin, Talonmaalaus.com