| TALOYHTIÖT |

Julkisivut | Porraskäytävät | Katot

Pyydä taloyhtiö tarjous

Antti Niskanen
Uusimaa | +35845 322 1452

 

Antti Leppälä
Varsinais-Suomi | +35850 560 1090

  • Taloudellinen

  • Turvallinen

  • Luotettava

  • Arvio on täysin ilmainen

  Hyvin tehty maalaus parantaa asumisviihtyvyyttä ja kasvattaa talosi arvoa.

  Referenssejä

  As. Oy Kuusiveikko sisälsi 16 kpl erillistalon maalauksen. Työ oli kokonaisuutena laaja ja sisälsi myös kattojen pesun ja sadevesikourujen puhdistuksen. Hyvä projekti suunnittelu nousi tässä ydinasemaan. Työmaa meni erittäin hyvin ja pysyimme aikataulussa.
  As. Oy Koillisväylä sisälsi porraskäytävien, hissien teräsovien, varasto ovien ja porraskaiteiden maalauksen. Värejä, rajauksia ja maalityyppejä oli kohteessa useita. Työ sujui hyvin ja aikataulussa
  As. Oy Lounaisväylä 2 sisälsi kahden kerrostalon katon ensimaalausta. Maalaus oli kolmivaiheinen: pohjamaalaus + pintamaalaus + pintamaalaus. Työ oli selkeä ja pysyimme hyvin aikataulussa. Haastetta tarjosivat integroidut sadevesikourut, jotka ahtaassa pihapiirissä maalasimme Janne Niskan nosturiautolla.
  As. Oy Vihdin Kolmiapila sisälsi seitsemän ison rivitalon tiilikaton mekaanista puhdistusta ja sammalmyrkytystä. Helteisenä työaikana työtekijöiden nesteytys oli kaikki kaikessa. Helteestä huolimatta katto on nyt puhdas ja työt tehtiin aikataulussa.
  As. Oy Uudenkaupungintie 5 sisälsi ison, lähes 60 asunnon kerrostalon vesikaton huoltomaalauksen. Uuden raudanpunaisen värin lisäksi katolle asennettiin useita uusia piipunhattuja.
  As. Oy Kirkkonummen Satulinna sisälsi viiden rivitalon, huoltorakennuksien, väliaitojen ja perkoloiden maalauksen. Työmaan toteutusaika oli kolmella maalarilla noin 2 kk.
  As. Oy Espoon Otso sisälsi neljä isoa rivitaloa. Haastetta asetti ahtaassa paikassa valokatteiden yläpuolelta maalaaminen, jossa nosturin käyttö oli mahdotonta. Lopputulos oli loistavasti maalattu taloyhtiö. 
  As. Oy Säästörinne sisälsi kahden kaksikerroksisen rivitalon katon vesikaton huoltomaalaukset. Urakassa haastavaa oli ruostepohjatöiden suuri määrä. Pohjatöihin kannatti panostaa, lopputuloksena oli kestävä ja pitkäikäinen katto.
  As. Oy Vihdin Hopeasepätie sisälsi kuuden rivitalon maalauksen. Osittain tiiltä olevat julkisivut vaativat erittäin huolelliset suojaustyöt. Lopputuloksena erittäin hyvin maalattu taloyhtiö.
  As. Oy Vihdin Nummelan Kultapolku sisälsi kahdeksan julkisivun maalauksen. Korkeat talot tuli maalata ilman nosturia ahtaissa paikoissa. Asukkaat olivat oikein tyytyväisiä lopputulokseen.

  Vastuullista kaupantekoa

  Tiedottaminen

  Pidämme taloyhtiöt, isännöitsijät sekä asukkaat hyvin ajantasalla miten maalaus etenee.

   

  Kokemus

  Käytännöt ovat hioutuneet vuosien varrella. Korkea laatu ja tehokas prosessi ovat selkärangassa.

   

  Kierrätys

  Vastuullisuus

   Kierrätämme sekä teemme entistä luovempia ratkaisuja asiakkaiden ja yhteiskuntamme hyväksi.

   

  Turvallisuus

  Kannnamme vastuun maalausurakasta: Työturvallisuus on työmaillamme numero yksi. Laadimme työturvallisuusraportin kaikista kohteistamme.

  Asennus

  Vaalimme ammattitaitoista ja luotettavaa työvoimaa. Kausi työtekijämme ovat kokeneita ja pääsääntöisesti kevytyrittäjiä. Lisää kevytyrittäjä suhteistamme kohdassa usein kysytyt kysymykset.

  Julkisivut | Katot | Tiilikaton pinnoitukset | Katon myrkytykset

  Näin projekti etenee

  Näin projekti etenee

  Kartoitus

  Kartoitetaan maalauskohde ja selvitetään asiakkaan tarpeet.

  Sopimus

  Työt määritellään selkeästi ja sovitaan työmaakäytännöt sekä toteutusajankohta.

  Maalaus

  Tarvittaessa tehdään koemaalaus. Päivittäin maalarimme tiedottavat miten maalaus etenee.

  Valmis

  Käydään läpi sopimuksen mukaiset työt ja opastetaan huolto-ohjeet.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Talon maalauksen tekninen ikä on keskimäärin 8-12 vuotta.
  Harjauksen jälkeen huuhtelun voi kyllä tehdä kaukaa varovaisesti painepesurilla, mutta varsinaisessa painepesussa paineet kasvavat liian suureksi ja riskinä on, että vesi pääsee rakenteisiin ja tunkeutuu syvälle puuhun. 
  Paras laatu saadaan kun maali levitetään ruiskulla ja hierotaan pensselillä. Näin me teemme
  Värikartan ja sävyntunnistus laitteen avulla löydetään usein se sopivin värisävy niin uuteen kuin nykyiseenkin väriin. Uuden värin valinnassa on syytä tehdä useampi koemaalaus. Ennen värin vaihtoa täytyy tarkistaa määräykset, onko värin vaihto kyseisessä kiinteistössä sallittua. 
  Pääsääntönä on, että öljymaali on liituava ja murenee sitä taittaessa. Vesihohenteinen maali on taas päinvastainen. Se ei liituunnu ja maali on joustava eikä murene. Epäiltäessä kannattaa kuitenkin siirtyä ammattilaisen puoleen. 

  Asiakaspalvelu

   

  Uusimaa | +35845 3221452

  antti.niskanen@talonmaalaus.com 

  Varsinais-Suomi | +358 505601090

  antti.leppala@talonmaalaus.com

  Laskutus ja kirjanpito

  Info@talonmaalaus.com

  Pyydä taloyhtiö tarjous

  Uusimaa | Varsinais-Suomi

   • Taloudellinen

   • Turvallinen

   • Luotettava

   • Arvio on täysin ilmainen

   KORONATIEDOTE


   Maailman tilanne on muuttunut.
   noudatettava erityistä huolta terveydestämme.
   Toivomme kaikille voimia vakavassa tilanteessa.

   TOIMINTATAPAMME KORONATILANTEESSA

   Huomioimme toiminnassamme THL:n suositukset koronatilanteessa. Laadimme tarjoukset ja sopimukset sähköpostitse. Maalarimme eivät tule sisätiloihin urakointivaiheessa ja noudattavat huolellisuutta toimiessaan.

   Maalauskartoituksen yhteydessä emme tule sisätiloihin ja pysyttelemme turvaetäisyydellä tilaajasta paikallaolomme ajan. Kartoitus toteutetaan sovittuna ajankohtana. Haluttaessa voimme laatia kartoituksen, tai olla teihin yhteydessä kartoitustilanteessa, myös puhelimitse tai muun etäyhteyden avulla.

   Kiitos, kun toimitte kanssamme
   yhteistyössä hygieaniakäytänteissä!

   Parhain terveisin, Talonmaalaus.com