TIILIKATON PINNOITUS JA HUOLTO

Vain parhaat pinnoitteet ja sammalmyrkyt

Vastuullista kaupantekoa

Pyydä tiilikaton pinnoitushinta 

  • Taloudellinen

  • Turvallinen

  • Luotettava

  • Arvio on täysin ilmainen

  Avaimet käteen -palveluna

  Tiilikaton pinnoitus

  | Tehdään pohjatyöt hyvin |

  Vanhan tiilikaton pinnoittamisessa on erittäin tärkeää laadukkaat pohjatyöt. Tiilikaton pesu tehdään oikeaoppisesti painepesurilla ja harjalla. Pinnan kuivuttua levitetään katolle sammalmyrkky, jonka kuivuttua tiilikatto on valmis pinnoitettavaksi. Ennen pesua varmistetaan ettei katolla ole rikkoutuneita tiiliä.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä

  Tiilikaton pinnoituksen aikaväli on noin 12-16 vuotta. Jos tiili on hauras ja lohkeilee sekä katolla on sammalta on tässä välissä hyvä tilata ilmainen kuntokartoitus talonmaalaus.comilta
  Tiilikaton pinnoituksessa on erittäin tärkeää seurata siiteoölyjen määrää. Märkään kattopinnoitteeseen tarttuvat siitepölyt ( koivu yksi pahimmista ) lyhentävät pinnoitteen ikää. Toisinaan tiilikaton pinnoitusta joudutaan lykkäämään muutamalla päivällä, että lopputulos olisi paras mahdollinen.
  Pinnoituksen hinnan ratkaisevat useat eri tekijät. Kuten, pohjatöiden laajuus, pinta-ala, katon jyrkkyys sekä rikkoutuneiden tiilien määrä. Suhteelllisen jyrkän ja hieman pohjatöitä sisältävän 160m2 tiilikaton pinnoitushinta on noin 5500 euroa. Pyydä ilmainen tarjous tiilikaton pinnoituksesta.
  Tiilikatto pinnoitetaan kahteen kertaan korkeapaine ruiskulla.

  Kotimaisuus

  Olemme Suomalainen talon maalaus yritys. Vaalimme kotimaista työvoimaa ja suosimme suomessa valmistettuja laadukkaita materiaaleja.

   

  Pitkä kokemus

  Käytännöt talon maalauksessa ovat hioutuneet vuosien varrella. Kun hyvä laatu ja tehokas prosessi ovat selkärangassa, voi keskittyä itse asiakkaan huomioimiseen.

   

  Kestäväkehitys

  Vastuullisuus

   Olemme osa suomalaista kestävää kehitystä. Vastuullisena yrityksenä kierrätämme sekä teemme entistä luovempia ratkaisuja asiakkaiden ja yhteiskuntamme hyväksi.

   

  “Työt hoidettiin aikataulussa ja tehokkaasti. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että aikataulu piti ja työn jälki on hyvä” – Paavo Mattila

  Näin projekti etenee

  Kartoitus

  Kartoitetaan maalauskohde ja selvitetään asiakkaan tarpeet.

  Sopimus

  Työt määritellään selkeästi ja sovitaan työmaakäytännöt sekä toteutusajankohta.

  Maalaus

  Tarvittaessa tehdään koemaalaus. Päivittäin maalarimme tiedottavat miten maalaus etenee.

  Valmis

  Käydään läpi sopimuksen mukaiset työt ja opastetaan huolto-ohjeet.

  Maksa maalaus
  helposti osissa

  Talon maalaus on monille meistä iso talodellinen investointi ja siksi haluamme tarjota joustavan ja luotettavan rahoituksen. 

  Uusimaa | Varsinais-Suomi | Pirkanmaa | Kanta-Häme | Päijät-Häme | Keski-Suomi | Etelä-Savo | Etelä-Karjala | Kymenlaakso

  Muut palvelumme

  Katon maalaus

  Vanhan peltikaton maalaamisessa on hyvin tärkeää kunnon pohjatyöt. Ruosteet ja hilseilevä maali poistetaan joko teräsharjalla kaapimalla tai koneellisesti hiomalla. Katon pesu suoritetaan painepesurilla ja siihen tarkoitetulla pesuaineella. Pinnan kuivuttua suoritetaan pohjamaalaus hiottuihin kohtiin, jonka jälkeen kattopinta on valmis maalattavaksi. 

  Lue lisää->

  Talon maalaus

  Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden julkisivujen maalaukseen. Onnistunut julkisivun maalaus koostuu hyvin tehdyistä suunnitelmista, osaavasta työnjohdosta, laadukkaista pohjatöistä sekä laadukkaista materiaalista. Olemme erityisen tarkkoja työntekijöidemme sekä työmaan turvallisuudesta.

  Lue lisää->

  Työmaalla paahtavana kesäpäivänä ampiaisten ja muiden herhiläisten kutittaessa korvakäytävää – jääkylmä kokis ja hetken tauko. 

   Maalarin hetki –

  Asiakaspalvelu

  antti.niskanen@talonmaalaus.com

  +358 453221452

  Laskutus ja kirjanpito

  Info@talonmaalaus.com

  Kotitalousvähennys

  Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät esimerkiksi kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tieto- ja viestintätekniikkalaitteiden asennusta.

  Kuka vähennyksen saa?

  Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Työ on tehtävä joko maksajan omassa asunnossa tai hänen vanhempiensa, isovanhempiensa tai appivanhempiensa käytössä olevassa asunnossa. Vanhempiin sekä appi- ja isovanhempiin rinnastetaan myös heidän puolisonsa. 

  Myös kuolinpesä voi saada kotitalousvähennyksen, mutta ainoastaan henkilön kuolinvuodelta. Asunto-osakeyhtiö ei voi saada kotitalousvähennystä.

  Kuinka paljon vähennystä saa?

  Vuonna 2021 enimmäismäärä on 2 250 euroa. Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä vuonna 2021 yhteensä 4 500 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa. Työn osuus ulkomaalaus projekteissa on yleensä yli 80%

  Milloin kotitalousvähennyksen voi saada?

  Vähennykseen oikeuttaa tavanomainen,
  kotitaloustyöhoiva- tai hoitotyöasunnon ja vapaa-ajan asunnon talon maalaus, kunnossapito- ja perusparannustyö
  tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvien laitteiden asennus- ja kunnossapitotyö, (vuodesta 2009 alkaen).
  Vähennys myönnetään vain työn osuudesta, ei matkakuluista tai tarvikkeista. Vähennyksen saa esimerkiksi jos palkkaa siivoojan tai lastenhoitajan, teettää keittiöremontin tai maksaa tietokoneen asentamisesta. Vähennyksen saa riippumatta siitä, palkkaako työntekijän itse, vai ostaako työn yritykseltä tai yrittäjältä.

  Kotitalousvähennys

  KORONATIEDOTE


  Maailman tilanne on muuttunut.
  noudatettava erityistä huolta terveydestämme.
  Toivomme kaikille voimia vakavassa tilanteessa.

  TOIMINTATAPAMME KORONATILANTEESSA

  Huomioimme toiminnassamme THL:n suositukset koronatilanteessa. Laadimme tarjoukset ja sopimukset sähköpostitse. Maalarimme eivät tule sisätiloihin urakointivaiheessa ja noudattavat huolellisuutta toimiessaan.

  Maalauskartoituksen yhteydessä emme tule sisätiloihin ja pysyttelemme turvaetäisyydellä tilaajasta paikallaolomme ajan. Kartoitus toteutetaan sovittuna ajankohtana. Haluttaessa voimme laatia kartoituksen, tai olla teihin yhteydessä kartoitustilanteessa, myös puhelimitse tai muun etäyhteyden avulla.

  Kiitos, kun toimitte kanssamme
  yhteistyössä hygieaniakäytänteissä!

  Parhain terveisin, Talonmaalaus.com